in het kort

ScalingSaaS-programma

Het enige programma voor SaaS-bedrijven dat zich volledig richt op het verhogen van de bedrijfswaardering met minimaal een miljoen euro. Binnen een jaar. Niet eenmalig, maar structureel. Op een simpele, doelgerichte en effectieve manier. Zodat jij meer groeigeld ophaalt bij iedere fundingronde en je bedrijf uiteindelijk voor veel meer geld verkoopt.

12 maanden samenwerken

We bouwen een jaar lang samen aan het verbeteren van jouw business met een duidelijke planning en heldere structuur.

Volledige focus op de waardevermeerdering

We richten ons met het ScalingSaaS-Framework® op de key value drivers van jouw bedrijf.

Operational Excellence

We nemen jouw processen en team onder de loep: waar kunnen we verbeteren, opschalen of automatiseren?

Meer omzet, winst en cashflow

We kijken strategisch naar jouw prijsmodel en kostenstructuur en maken er een winstmachine van.

Jij bent...

een ondernemer met een groeiend SaaS-bedrijf met een recurring software-omzet van minimaal €100K per maand. Trots op je team, product en klanten.

Jij weet...

hoeveel potentie jouw business heeft. Dat erin investeren een no-brainer is. Er is één probleem: een geldverstrekker en potentiële koper zien dat nog niet. Aan jou de schone taak om hen te overtuigen dat zij juist voor jouw SaaS-bedrijf moeten gaan. Maar daarvoor moet je eerst nog een aantal stappen nemen.

Jij wilt...

op een gezonde manier je groei versnellen, de organisatie professionaliseren en jullie winst maximaliseren. Dit alles met één doel: de waardering van je bedrijf verhogen. Resultaat: meer groeigeld op kunnen halen en meer geld cashen bij de verkoop van je bedrijf.

profiel

Voor wie is dit programma?

Dit programma is geen one-size-fits-all of one-time-fix. Dat is bewust: ik pas het ScalingSaaS-Framework® toe op jouw specifieke situatie. We gaan een jaar intensief samen werken aan jouw structurele groei, een goede klik is daarom extra belangrijk.

Jij bent...

een ondernemer met een groeiend SaaS-bedrijf met een recurring software-omzet van minimaal €100K per maand. Trots op je team, product en klanten.

Jij weet...

hoeveel potentie jouw business heeft. Dat erin investeren een no-brainer is. Er is één probleem: een geldverstrekker en potentiële koper zien dat nog niet. Aan jou de schone taak om hen te overtuigen dat zij juist voor jouw SaaS-bedrijf moeten gaan. Maar daarvoor moet je eerst nog een aantal stappen nemen.

Jij wilt...

op een gezonde manier je groei versnellen, organisatie professionaliseren en winst maximaliseren. Dit alles met een doel: de waardering van je bedrijf verhogen. Resultaat: meer groeigeld op kunnen halen en meer geld cashen bij de verkoop van je bedrijf.

Het ScalingSaaS-programma is voor SaaS-bedrijven die in ieder geval...

  • geleid worden door een ambitieus managementteam;
  • een aantal jaren onderweg zijn;
  • een Finance-lead hebben aangesteld (bijv. een Controller, Finance Manager en/of CFO);
  • een omzet draaien van minimaal €100K Monthly Recurring Revenue.

Verwacht je binnen een jaar de grens van €100K MRR te doorbreken? Dan kom je mogelijk in aanmerking. Plan een call in en we bespreken jouw situatie.

We werken 12 maanden samen. Hierin implementeren we stapsgewijs het ScalingSaaS-Framework® in jouw organisatie. We hebben in elk geval tweewekelijks een check-in om de voortgang te bespreken.

De samenwerking is een commitment van beide kanten: ik ga je helpen de gewenste groei te realiseren, wat betekent dat het ook inspanning van jou en je (management)team vraagt.

Het lijkt me te gek om samen jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Jou ook? Let's meet.

Gaaf dat je enthousiast bent. Je kunt een intro sessie inplannen via de button hieronder. We bespreken tijdens deze kennismaking jouw situatie en bepalen of jouw organisatie past bij het ScalingSaaS-programma. 

Zijn we na het gesprek allebei enthousiast, dan starten we binnen 2 weken met de samenwerking om jouw SaaS-business een flinke versnelling geven.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een bericht of plan een intro sessie.

LI Circle 3

Ik help je om jouw SaaS-bedrijf structureel en sneller op te schalen.

Sverre van der Wal

SaaS CFO, scale-up advisor & gedreven ondernemer

Al meer dan 20 SaaS startups, scale-ups en mkb-bedrijven hielp ik versneld te groeien door hun cijfers strategisch in te zetten, meer inzicht te krijgen in de bottlenecks en cashflow en de organisatie te verbeteren. Kortom: focus op de juiste activiteiten voor gerichte groei.

Dit deed ik als interim CFO, scale-up advisor en bij een Venture Capital-investeerder. Een gouden combinatie, want daardoor kan ik met verschillende brillen naar jouw bedrijf kijken: die van een verkoper, koper én investeerder.

Al deze ingrediënten komen samen in het ScalingSaaS-programma. Hiermee help ik SaaS-bedrijven om stapsgewijs op een simpele, doelgerichte manier hun waardering structureel te verhogen om zo meer groeigeld op te halen of hun bedrijf voor meer geld te verkopen.

0 +

SaaS-bedrijven geholpen

0 M +

Extra bedrijfswaarde toegevoegd

0

Funding- en M&A-trajecten afgerond

0 M +

Aan groeifinanciering opgehaald

aanbod

Samen versnellen

Wil je samen met mij jouw SaaS-bedrijf sneller laten groeien? Tijdens de intro sessie bespreken we jouw situatie en wensen om te bepalen of er een match is.

Samen toewerken naar een hogere waardering van jouw SaaS-bedrijf?